Електроактиватор «Ековод»

Допоможе приготувати «живу і мертву воду» в домашніх умовах.
Про користь «живої і мертвої води» сьогодні знають всі. Однак, не всі можуть виготовити пристрій для її приготування в домашніх умовах. Що ж робити тим, хто хоче мати цей оздоровчий засіб завжди «під рукою», щоб поліпшити самопочуття, допомогти собі у разі різноманітних проблем зі здоров»ям? Дуже приємно, що сьогодні на українському ринку, з»явився електроактиватор-водоочисник «ЕКОВОД», який готує лужну (живу) та кислу (мертву) воду. А ще якісно очищає водопровідну воду, та насичує її кремнієм.

Кілька слів про «живу» і «мертву» воду
Кисла (мертва вода) - м'який антисептик та антибіотик. Вона має також протиалергійні, підсушувальні, протизапальні й протиглисні властивості. Це модулятор венозно-лімфатичної системи. Ефективна за харчового отруєння, зменшує біль у суглобах, тиск у гіпертоніків. Гарний профілактор у боротьбі із застудними й інфекційними захворюваннями...
Лужна (жива вода) — потужний радіопротектор та імуностимулятор. Завдяки насиченню електронами, вона є антиоксидантом, посилює біологічні процеси, має відхаркувальні властивості, стимулює процеси регенерації тканин, нормалізує метаболічний обмін, поліпшує кровообіг у тканинах, посилює детоксикаційну функцію печінки, стабілізує проникність мембран клітин, нормалізує енергетичний потенціал клітин тощо.

Яким має бути якісне очищення води
Якість питної води — проблема злободенна й дуже важлива для здоров'я й подовження активного життя людини. Вирішувати цю проблему також допомагає електроактиватор води “ЕКОВОД”.
Технологія електроактивації, на основі якої працює водоочисник «ЕКОВОД», дає можливість забезпечити достатній рівень очищення води, але при цьому не видаляє з води потрібні мікроелементи, тобто не вихолощує її й не робить некорисною (а в багатьох випадках навіть шкідливою) для людського організму. Так, важкі метали видаляються до 70%, а нітрити, хлорорганічні сполуки (особливо шкідливі) виводяться повністю. Легкі ж метали: літій, калій і натрій (потрібні живому організмові) залишаються у воді.

Навіщо насичувати воду кремнієм
Що дуже важливо - підприємство «Ековод» використовує під час виготовлення своїх водоочисників кремній. Кремній бере участь у більшості фізіологічних процесів в організмі людини. Він є в усіх тканинах і органах: у стінках кровоносних судин і кишечнику, хрящах, сухожиллях, кістках, шкірі, волоссі, нігтях, емалі зубів. Еластичність шкіри прямо залежить від вмісту кремнію в організмі.
У разі зниження кремнію в крові погано засвоюється кальцій і одночасно збільшується виведення (розчинення) кальцію з кісток. Кремній активізує утворення кісткової тканини.
Окрім кальцію, ще 74 інших елементи не засвоюються, якщо в організмі людини бракує кремнію.
Порушення кремнієобміну (за даними академіка М.Г. Воронкова) пов»язане з виникненням таких захворюваннь, як атеросклероз, хвороби кісток, туберкульоз, діабет, гепатити, дерматити, запалення шкіри, рак, інсульти, інфаркти, утворення каменів у сечовивідних шляхах, а також із процесами старіння.
Найкращою формою, потрібною для засвоєння кремнію організмом людини, є кремній в іонній формі. Саме таку воду, насичену іонами кремнію, одержують за новою технологією (єдиною у світі) на підприємстві «Ековод».
Фірма «Ековод» рекомендує вам придбати водоочисник “ЕКОВОД”, щоб довгі роки бути здоровими й жити без хвороб.

Каждый четверг в 14:00 фирмой «Эковод» проводятся консультации по адресу: ул. Шулявская 20/22 (метро: Политехнический институт).
Лекции читают:
- Борис Васильевич Косинов, разработчик аппаратов.
- Борис Георгиевич Лосев, врач-терапевт.

Более подробную информации о продукции вы можете получить на сайте www.ecovod.info.
Количество просмотров: 658.
Добавить комментарий